Rodina Radlerov 0,0% Light sa rozrastá o ďalšie novinkyTlačový servis

Tlačový servis / Rodina Radlerov 0,0% Light sa rozrastá o ďalšie novinky

Do rodiny Radlerov 0,0% Light značky Zlatý Bažant pribúdajú dve obľúbené príchute so zníženým obsahom cukru a nulovým obsahom alkoholu.

Bratislava 12. apríl 2018 – Spríjemnite si ranný beh, posedenie s priateľmi, ale aj blížiace sa letné obdobie s osviežujúcimi novinkami Zlatý Bažant Radler 0,0% Citrón – Baza – Mäta Light a Zlatý Bažant Radler 0,0% Levanduľa & Čierna Ríbezľa Light.

Zlatý Bažant Radler 0,0% Citrón – Baza – Mäta Light v sebe ukrýva dokonalú harmóniu sviežich chutí citróna, bazy a mäty. Toto 100% -ne prírodné ovocné osvieženie obsahuje o 30% menej cukru v porovnaní s klasickou verziou, a to bez obsahu akýchkoľvek umelých sladidiel, farbív alebo konzervantov. Celková hodnota cukru je 6,2 g na 100 ml, čo predstavuje približne polovičné množstvo cukru v porovnaní s „bežnými sladenými nápojmi“. Zlatý Bažant Radler 0,0% Citrón – Baza – Mäta Light je vďaka svojmu prírodnému zloženiu a zníženému obsahu cukru určený pre všetkých aktívnych ľudí, ktorí sledujú zloženie svojej stravy a kladú dôraz na znižovanie podielu cukru.

NázovZlatý Bažant Radler 0,0% Citrón – Baza – Mäta Light
Objem500 ml
Obsah alkoholu0,0 %
Odporúčaná cena v maloobchodných sieťach0,92 Eur

Ak preferujete niečo ovocnejšie, máme pre Vás Zlatý Bažant Radler 0,0% Levanduľa & Čierna Ríbezľa Light, ktorá Vás dostane svojou ríbezľovou chuťou. Novinka predstavuje spojenie dvoch nezameniteľných chutí – voňavej levandule a sviežej ríbezle so zníženým obsahom cukru a to až o 30%. Celková hodnota cukru je 4,7 g na 100 ml, čo predstavuje približne polovičné množstvo cukru v porovnaní s „bežnými sladenými nápojmi“. Vychutnajte si 100% prírodný nápoj bez obsahu umelých sladidiel, farbív a konzervantov inšpirovaný tradičnými receptami domácich sirupov našich starých mám.

NázovZlatý Bažant Radler 0,0% Levanduľa & Čierna Ríbezľa Light
Objem500 ml
Obsah alkoholu0,0 %
Odporúčaná cena v maloobchodných sieťach0,92 Eur

„Konzumenti sa čoraz viac zameriavajú na zdravý životný štýl, čo odráža aj ich preferencie pri stravovaní a výbere nápojov. Produktový rad Radler 0,0% Light zohľadňuje okrem 100% prírodnosti, nulový obsah alkoholu a znížený obsah cukru a to až o 30% v porovnaní s klasickou verziou. Nechceme robiť kompromisy ani na chuti našich produktov, ani na ich 100% prírodnom zložení, preto sme ubratý cukor nenahradili umelým sladidlom, naše radlery sladíme výhradne prírodným cukrom – sacharózou. Zároveň sme ostali verní príchutiam, ktoré sú inšpirované tradičnými receptami našich starých mám a u našich konzumentov sa tešia veľkej obľube,“ uviedol brand manažér značky Zlatý Bažant Radler Matúš Benža. Obsah cukru či už v strave alebo nápojoch je dnes veľmi diskutovaný. Radlery Zlatý Bažant obsahujú široké spektrum prírodných cukrov – okrem sacharózy, glukózy a fruktózy obsahujú aj maltózu. Glukóza a fruktóza pochádzajú z ovocných štiav, pričom maltóza, nazývaná aj sladovým cukrom, sa získava priamo z jačmeňa.

Obe novinky sú dostupné v 500 ml plechovkách v maloobchodných sieťach za odporúčanú cenu 0,92 Eur/ks.

O Heineken Slovensko

Heineken Slovensko je viac ako 19 rokov lídrom na slovenskom pivnom trhu so stabilným trhovým podielom na úrovni približne 42 %. Heineken Slovensko, a. s., je súčasťou jednej z najväčších pivovarníckych skupín na svete – HEINEKEN N.V. Spolu so značkou Heineken, vlajkovou loďou portfólia spoločnosti, HEINEKEN na Slovensku predáva najhodnotnejšiu slovenskú pivnú značku Zlatý Bažant, ďalšie silné slovenské značky Corgoň a Kelt, regionálny Martiner, ako i niektoré známe zahraničné značky – Krušovice, Starobrno a Desperados.

Od roku 2015 sa HEINEKEN Slovensko stal výrobcom najpredávanejšieho cideru na svete, značky Strongbow, ktorý vyrába v pivovare Hurbanovo a dodáva na trhy strednej a východnej Európy. Od roku 2017 uviedol na trh aj slovenskú značku cideru Lišiak zo sadu.

Text je súčasťou tlačového servisu a nie je redakčným obsahom. Názory a postoje v texte uvedené nemusia byt oficiálnymi názormi a postojmi redakcie. Text je uverejnený v pôvodnom znení.